Search

a

Η πιο σκληρή υπεράσπιση – Η νομική μας συνδρομή

Το δικηγορικό γραφείο Οικονομου & Οικονομου μπορεί να αναλάβει την υπόθεσή σας παντού στην Ελλάδα και να σας εκπροσωπήσει ενώπιον των τοπικών Αρχών και των δικαστηρίων.χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψετε στην Ελλάδα. Διαθέτουμε δικηγόρους αλληλογραφίας αλλά και απευθείας αποκλειστικής συνεργασίας στην Ευρώπη, Αγγλία, Καναδά, Αμερική, Κίνα, Ρωσία Αυστραλία και μέσω των έμπειρων και ξενόγλωσσων δικηγόρων μας δίνουμε λύσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα  σε περιπλοκές δικαστικές υποθέσεις που παρέμεναν άλυτες χρόνια.

a

Γιατί εμάς

Το δικηγορικό γραφείο Economou & Economou έχει εγκριθεί και συστήνεται από την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου, την Πρεσβεία του Καναδά, την Πρεσβεία της Αυστραλίας, την Πρεσβεία της Γερμανίας και την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ως ένα σύγχρονο και έμπειρο δικηγορικό γραφείο που παρέχει νομικές υπηρεσίες πολύ υψηλής ποιότητας σε πολύ απαιτητικές υποθέσεις που παρέμεναν άλυτες για χρόνια. Το δικηγορικό γραφείο Οικονομου & Οικονομου έχει αναπτύξει παγκοσμίως ένα ευρύτατο διεθνές δίκτυο συνεργασιών με δικηγόρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες με στόχο την πληρέστερη εκπροσώπηση των πελατών μας και την διεκπεραίωση υποθέσεων σε χώρες του εξωτερικού.πρωτοτυπεί για τα ελληνικά δεδομένα μέσω εξασφάλισης απευθείας αποκλειστικής συνεργασίας με εξειδικευμένους αγγλόφωνους  Δικηγόρους στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, και παρέχει την ταχύτερη, πληρέστερη και οικονομικότερη νομική κάλυψη σε Έλληνες ομογενείς και μόνιμους κατοίκους εξωτερικού μετά τα νεα δεδομένα που προέκυψαν από το BREXIT.

a

Στο Δικαστήριο

Σε συνδυασμό με την τεράστια τεχνογνωσία τους, οι δικηγόροι του δικηγορικού γραφείου Economou & Economou αξιοποιούν την πολύχρονη νομική εμπειρία που έχουν αποκτήσει εκπροσωπώντας επιτυχώς φυσικά και νομικά πρόσωπα στα αστικά, ποινικά και διοικητικά δικαστήρια. Με περισσότερα από 100 χρόνια νομικής εμπειρίας στην επίλυση εξαιρετικά περίπλοκων υποθέσεων αστικού δικαίου, δικαίου ακινήτων, διοικητικού δικαίου, δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας, οικογενειακού δικαίου και ποινικού δικαίου.

a

Εταιρικές αγωγές

Το δικηγορικό γραφείο Economou &  Economou εξειδικεύεται στην επίλυση επιχειρηματικών διαφορών, εισπράξεις επισφαλών απαιτήσεων και ρυθμίσεις χρεών φυσικών και νομικών προσώπων, διαθέτοντας σημαντική εμπειρία εκπροσωπώντας τους πελάτες μας στην εκδίκαση των πιο σύνθετων και σημαντικών επιχειρηματικών υποθέσεων ενώπιον ποινικών και αστικών δικαστηρίων κάθε βαθμού σε εθνικό επίπεδο με εκπληκτικά ποσοστά επιτυχίας.

a

Προστασία των επιχειρήσεων

Το δικηγορικό γραφείο Economou & Economou στην Αθήνα διαθέτει ένα πολύ αξιόπιστο δίκτυο επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης, όπως συμβολαιογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί, κτηματομεσίτες, χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, λογιστές, που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ λογικές τιμές, με στόχο την προστασία της επιχείρησής σας.

a

Στενή επικοινωνία με τους πελάτες μας

Οι δικηγόροι του δικηγορικού γραφείου Οικονόμου & Οικονόμου, μπορούν να σας παρέχουν νομικές συμβουλές με ένα πολύ βολικό σχέδιο συμφωνίας πληρωμής. Είμαστε διαθέσιμοι να σας συναντήσουμε ή να σας ακούσουμε 24-7-365. Απαντάμε άμεσα στο ερώτημά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σας παρέχουμε καθημερινά γραπτή έκθεση των ενεργειών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερα

a

Τράπεζες και χρηματοοικονομικά

Το δικηγορικό γραφείο Economou & Economou μπορεί να σας παράσχει ευρείες νομικές συμβουλές σε θέματα τραπεζικού και χρηματοοικονομικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών. Οι υπηρεσίες αυτές είναι απαραίτητες για τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ακεραιότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος και την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των καταναλωτών και των επενδυτών.

a

Περισσότερα από 100 χρόνια νομικής εμπειρίας

Διαθέτουμε συνολικά περισσότερα από 100 χρόνια νομικής εμπειρίας, από την ίδρυση του γραφείου το 1915 στο Σικάγο και το φθινόπωρο του 1975 στην Ελλάδα, στην επίλυση εξαιρετικά περίπλοκων υποθέσεων αστικού δικαίου, δικαίου ακινήτων, διοικητικού δικαίου, δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας, οικογενειακού δικαίου και ποινικού δικαίου.

a

Εταιρικό & Εμπορικό δίκαιο

Οι δικηγόροι εμπορικών διαφορών του δικηγορικού γραφείου Economou & Economou εκπροσωπούν τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια των εγχώριων και διεθνών δικαστικών διαφορών εταιρικών αγωγών, γνωστών και ως επιχειρηματικών διαφορών ή εμπορικών διαφορών που προκύπτουν στο εταιρικό ή επιχειρηματικό πλαίσιο. Στις αγωγές αυτές εμπλέκονται εταιρείες, εταιρείες και άλλες επιχειρηματικές οντότητες είτε ως ενάγοντες (αυτοί που ασκούν την αγωγή) είτε ως εναγόμενοι (αυτοί που μηνύονται). Οι εταιρικές αγωγές μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και συνήθως επιλύονται μέσω του νομικού συστήματος, συχνά σε δικαστήριο.

Πολιτική τιμολόγησης

Στο δικηγορικό γραφείο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ κρατάμε τις αμοιβές μας σε λογικά επίπεδα, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, παρέχοντας διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως μια σταθερή ωριαία αμοιβή ή μια συμφωνίας αμοιβής βάσει ποσοστού, εξασφαλίζοντας πάντα τις ανάγκες του πελάτη.

Economou law office - Best Employment and Labor Lawyers in Greece

Σχετικά με εμάς

Στο δικηγορικό γραφείο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Οι πολύγλωσσοι δικηγόροι μας που βρίσκονται στην Αθήνα, στην οδό Ασκληπιού 26 για περισσότερες από 5 δεκαετίες, στο κέντρο της πόλης, όπου χτυπά η καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Κολωνακίου, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Λυκαβηττό και τους λόφους της Ακρόπολης, όπου γεννήθηκε το λίκνο της Δημοκρατίας και το θεμέλιο του πολιτισμού, των τεχνών και της φιλοσοφίας. Προσφέρουμε τις νομικές μας υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο μέσω των ανταποκρινόμενων δικηγορικών γραφείων μας σε όλο τον κόσμο, έχοντας εκπροσωπήσει με επιτυχία, τόσο πολλούς διεθνείς και Έλληνες πελάτες αλλά και ιδιώτες υψηλού πλούτου, σε μια σειρά από υψηλού προφίλ δικαστικές υποθέσεις, τόσο ως δικηγόρος ενάγοντος όσο και ως δικηγόρος υπεράσπισης, ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων κάθε δικαιοδοσίας και ενώπιον διαιτητικών δικαστηρίων, με ένα εντυπωσιακό ιστορικό επιτυχίας.

Νομική πρακτική

ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε στα 100 χρόνια λειτουργίας του Δικηγορικού μας γραφείου ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ στην Αθήνα τις σημαντικές νομικές υποθέσεις σας, δουλεύοντας ακατάπαυστα όλοι μαζί όλο το εικοσιτετράωρο για το καλύτερο αποτέλεσμα και με την πιο βολική προσέγγιση που βασίζεται στο αποτέλεσμα, είμαστε σε θέση να βρίσκουμε πάντα μια λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας .Όλες οι νομικές μας υπηρεσίες είναι πιστοποιημένες και πληρούν πολύ υψηλά πρότυπα επαληθευμένης απόδοσης, υπευθυνότητας και διαφάνειας, αξίες που υπηρετούμε και στηριζόμαστε στην Επικοινωνία, τον Σεβασμό, την Ακεραιότητα και την Εμπιστοσύνη. Αριστεία χωρίς γκρίζες ζώνες. Χωρίς αμφιβολίες. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Χωρίς κουραστικές αλλαγές σχεδίων. Χωρίς προφορικές συμφωνίες. Κάθε επικοινωνία ή πληροφορία που ανταλλάσσεται θα είναι γραπτή και θα τηρείται αυστηρά εμπιστευτική μεταξύ μας.

Νομική πρακτική

Η πρακτική του δικηγορικού γραφείου ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ συνίσταται ότι πριν από κάθε είδους παροχής επαγγελματικής βοήθειας, θα συνάψουμε και θα υπογράψουμε μια συμφωνία δικηγόρου - πελάτη, πληρεξούσιο όταν χρειάζεται, όπου θα καθορίζονται τα αμοιβαία δικαιώματα και υποχρεώσεις μας, όπως η νομική αμοιβή, το εύρος των υπηρεσιών κ.λπ. Αυτό είναι το πλαίσιο της συνεργασίας μας. Γνωρίζουμε τις ανάγκες σας. Γνωρίζετε τι να περιμένετε από εμάς. Απλά και ξεκάθαρα!χωρίς κρυφές χρεώσεις. με λεπτομερή ενημέρωση της πορείας της υπόθεσής σας από τη εξιδεικευμένη ομάδα δικηγόρων καθώς και ενημέρωση για το ακριβές κόστος πριν από κάθε βήμα ή νομική ενέργεια που αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας, εγγυώμενοι ότι δεν θα προκύψει καμία παρεξήγηση. Να θυμάστε Ο καλύτερος δικηγόρος είναι αυτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως.

a

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών

Δίκαιο μετανάστευσης

 • Απόκτηση χρυσής βίζας
 • Πολιτικό άσυλο
 • Επανενώσεις οικογενειών και καταγωγής
 • Αίτηση ελληνικής ιθαγένειας
 • Μπλε κάρτα ΕΕ
 • Ψηφιακοί νομάδες
 • Αγορά ακινήτων στην Ελλάδα

Κληρονομικό δίκαιο

 • Εύρεση τίτλων ιδιοκτησίας
 • Αποδοχή κληρονομιάς
 • Αποδοχή απόκτησης
 • Εύρεση κληρονομιάς
 • Δωρεές από θάνατο
 • Δικαιώματα κληρονόμων
 • Πιστοποιητικά κληρονομιάς

Ποινικό δίκαιο

 • Εταιρικά εγκλήματα
 • Κλοπές πιστωτικών καρτών
 • Ξέπλυμα μαύρου χρήματος
 • Ψηφιακό έγκλημα
 • Απάτες πιστωτικών καρτών
 • Οικονομικά εγκλήματα
 • Εμπιστευτικά

Τραπεζικό δίκαιο

 • Χρηματοδότηση ακινήτων
 • Πωλήσεις ιδιοκτησίας
 • Είσπραξη χρεών
 • Διαταγές πληρωμής
 • Χρεοκοπία
 • Διαγραφή δανείων
 • Υπογραφή σύμβασης

Διαβάστε το έμπειρο ιστολόγιο μας ή ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επωφεληθείτε από τις νομικές συμβουλές και τα νέα των δικηγόρων μας που δημοσιεύουμε συχνά στη στήλη του ιστολογίου μας ή επικοινωνούμε μαζί μας στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις μας.

Blog
a

Τι λένε οι πελάτες μας για τις υπηρεσίες μας

Οι δικηγόροι μας έχουν εκπροσωπήσει με επιτυχία πολλούς από τους πελάτες μας στο δικαστήριο.

Αντιπρόσωποι πελάτες του δικηγορικού μας γραφείου

Παρουσίαση αντιπροσωπευτικών πελατών που έχει χειριστεί το γραφείο μας, σε αρκετές περιπτώσεις, τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα.

a

Χρειάζεστε νομική βοήθεια ή συμβουλές; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.