Search

 

Κυκλοφοριακό Δίκαιο

Economou & Economou Law Office > Κυκλοφοριακό Δίκαιο

Κυκλοφοριακό Δίκαιο

Οι καλύτεροι δικηγόροι τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα Οικονομου & Οικονομου 2103603824 econlaw@live.com

Αποζημίωση από τροχαίο Οι καλύτεροι δικηγόροι τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα Οικονομου & Οικονομου δικηγορικό γραφείο Αθηνα Ασκληπιου 26 econlaw@live.com ή καλέστε μας στο (+30) 210 3603824

Το Δικηγορικό γραφείο Οικονόμου & Οικονομου στην Αθήνα, διαθέτει τους καλύτερους Δικηγόρους τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα με ειδίκευση στο κυκλοφοριακό δίκαιο. Οι Δικηγόροι Ατυχημάτων του γραφείου μας στην Ελλάδα μπορούν να αναλάβουν το τροχαίο σας ατύχημα οπουδήποτε και αν συνέβει στην Ελλάδα η στο εξωτερικό και να σας βοηθήσουν να επιδιώξετε την πληρέστερη δυνατή αποζημίωση βοηθώντας σας να κατανοήσετε τα δικαιώματά σας, προσφέροντας νομικές συμβουλές και διαπραγματευόμενοι πάντα με γνώμονα τον συμφέρον σας σε πρώτη φάση εξωδικαστικά διεκδικώντας ηθική δικαίωση και πλήρη οικονομική αποζημίωση προσφέροντας μια δίκαιη διευθέτηση της υπόθεσης σας. Γνωρίζουν άριστα τους νόμους που αφορούν τους τραυματισμούς και τις σωματικές βλάβες ελαφριές ή βαριές από τροχαία ατυχήματα και μπορούν να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στην περίπλοκη νομική διαδικασία αποζημίωσης. Στην Ελλάδα, ο υπαίτιος είναι υπεύθυνος για όλες τις ζημίες και ο ζημιωθείς μπορεί να ζητήσει αποζημίωση για τις ζημιές του. Σας παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να αναζητήσετε την πλήρη οικονομική αποζημίωση απο το τροχαίο ατύχημα σας. Οι έμπειροι δικηγόροι αποζημιώσεων τροχαίων ατυχημάτων από ασφαλιστικές εταιρίες του γραφείου μας μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ισχυρή υπεράσπιση και να αγωνιστείτε για τα δικαιώματά σας. Μπορούν να διερευνήσουν τις λεπτομέρειες του ατυχήματός σας, να συλλέξουν όλες τις σχετικές πληροφορίες, να δημιουργήσουν και να υποβάλουν αξίωση σωματικής βλάβης στην ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου οδηγού, να διαπραγματευτούν για δίκαιη διευθέτηση, να υποβάλουν μήνυση εάν η ασφαλιστική εταιρεία αρνηθεί να διαπραγματευτεί, να διεκπεραιώσει την προδικασία διαδικασία και θα σας εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο για να ανακτήσετε την πλήρη αποζημίωση. Οι περισσότερες υποθέσεις αυτοκινητιστικών ατυχημάτων επιλύονται πριν χρειαστεί να πάνε στο δικαστήριο και ένας δικηγόρος ατυχημάτων θα είναι δίπλα σας σε όλη τη διαδικασία. Ξέρουμε τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις τακτικές τους και είμαστε πάντα έτοιμοι να αγωνιστούμε για το δικαίωμά σας στην αποζημίωση.

Κάθε φορά που βρισκόμαστε στο δρόμο ως πεζοί, οδηγώντας μοτοσυκλέτα/ποδήλατο ή πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου μας, διατρέχουμε σοβαρό κίνδυνο να γίνουμε στατιστική. Δυστυχώς, τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα αυξάνονται και μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε οποιαδήποτε στιγμή, ειδικά κατά την τουριστική περίοδο καθώς ο κίνδυνος είναι πάντα παρών. Στην ατυχή περίπτωση που βρεθήκατε σε τροχαίο ατύχημα η δυστύχημα, ακόμα κι αν δεν προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ούτε επήλθε κάποιος σοβαρός τραυματισμός από δική σας υπαιτιότητα, είναι πολύ σημαντικό να ρωτήσετε και να ακολουθήσετε τις συμβουλές από έναν αξιόπιστο και εξειδικευμένο δικηγόρο αυτοκινητιστών ατυχημάτων του δικηγορικού γραφείου Οικονομου & Οικονομου στην Αθήνα, ώστε να αποκλείσετε το ενδεχόμενο  δυσάρεστων εκπλήξεων και αγωγών αποζημίωσης εις βάρος σας και να επιτύχετε το υψηλότερο επίπεδο αποζημίωσης για την κάλυψη των αναγκών σας, διότι ως έμπειροι δικηγόροι τροχαίων ατυχημάτων, κατανοούμε ότι η αντιμετώπιση νομικών προκλήσεων που σχετίζονται με τροχαίες παραβάσεις μπορεί να είναι μια τρομακτική και αγχωτική εμπειρία. Είτε έχετε χρεωθεί με παράβαση υπερβολικής ταχύτητας, επικίνδυνη οδήγηση, υπό την επήρεια αλκοόλ-ναρκωτικών ουσιών ή οποιαδήποτε άλλη παράβαση που σχετίζεται με τροχαία, ως κορυφαίοι Δικηγόροι Τροχαίων Ατυχημάτων στην Ελλάδα, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την εξειδικευμένη νομική εκπροσώπηση που χρειάζεστε για να προστατεύσετε τα δικαιώματά σας και να κερδίσετε το νομικό σύστημα, αξιοποιώντας το αξιοσημείωτο ποσοστό επιτυχίας που έχει το δικηγορικό μας γραφείο στις υποθέσεις αυτές. 

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αποζημίωση από:

  • ελαφρούς/σοβαρούς τραυματισμούς
  • αποκατάσταση σωματικών βλαβών
  • Ηθική Βλάβη
  • Ψυχική οδύνη
  • Κόστος επισκευής / αντικατάστασης του οχήματός σας
  • Ιατρικούς λογαριασμούς
  • Χαμένους μισθούς
  • Έξοδα ενοικίασης αυτοκινήτου

Εάν θέλετε να εκπροσωπηθείτε από τους καλύτερους δικηγόρους θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα του δικηγορικού γραφείου Οικονομου & Οικονομου είστε μόνο ένα κλικ μακριά!
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση econlaw@live.com ή καλέστε μας στο (+30) 210 3603824 και ως κορυφαίοι δικηγόροι τροχαίων ατυχημάτων, θα φροντίσουμε άμεσα να σας απαντήσουμε και να συζητήσουμε τις επιλογές σας για την δίκη σας υπόθεση ώστε να καθορίσουμε τα ακριβή ποσά αξιώσεων αποζημίωσης από υλικές ζημιές, ψυχική οδύνη,ηθική βλάβη του δυστυχήματος, παρέχοντας σας την ισχυρή νομική εκπροσώπηση που χρειάζεστε για να προστατέψετε τα δικαιώματά σας και το μέλλον σας στο δρόμο βγαίνοντας αλώβητοι από περεταίρω συγκρούσεις.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Date:

29 Οκτωβρίου, 2023

Previous Project
Next Project