Συνεργάτες

Akropoli.jpg (14800 bytes)ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στη Γερμανία πάνω στο δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχει πρακτική πολύχρονη εξειδίκευση στο Δίκαιο του Διαδικτύου, στο Δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Δίκαιο προστασίας ευρεσιτεχνιών, Δίκαιο βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, στο Δίκαιο και την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και τις νομικές διενέξεις που ανακύπτουν σχετικά με τις παραβιάσεις των.
Μιλάει: Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Κινέζικα.

ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε νομικά στο Fribourg Ελβετίας, τόσο στο γερμανόφωνο όσο και στο γαλλόφωνο πανεπιστημιακό τμήμα. Ολοκλήρωσε ταυτόχρονα εργαζόμενη ως δικηγόρος στην Γαλλία, στο Στρασβούργο, την εξειδίκευση της στο δίκαιο των πολυμέσων. Έχει συγγράψει στον προαναφερόμενο τομέα, στην γαλλική γλώσσα πλείστα όσα κείμενα με πρακτικές κατευθύνσεις.

ΜΑΙΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Γεννημένη στην Αθήνα με νομικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και οικονομικές σπουδές στο ίδιο Πανεπιστήμιο πλαισιώνει το δικηγορικό γραφείο, έχοντας αναλάβει την οικονομική διαχείριση και την γραμματεία του γραφείου. Ταξιδεύει συχνά, επισκεπτόμενοι τους συνεργάτες του γραφείου στην Ε.Ε. Γενικά αποτελεί τον συνδετικό, ενεργό κρίκο μεταξύ του κεντρικού γραφείου στην Αθήνα και τον προαναφερομένων περιφερειακών συνεργατών.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Είναι απόφοιτος της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ συνέχισε και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο πεδίο του αστικού δικαίου στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει πρακτική πολύχρονη εξειδίκευση στον τομέα των ασφαλιστικών αποζημιώσεων, στα αυτοκινητιστικά ατυχήματα, με επίκεντρο τους συνδικαλιστικούς φορείς των αθηναϊκών ΤΑΧΙ. Ιδιαίτερη βαρύτητα αποδίδει στην εξειδίκευση και τον χειρισμό υποθέσεων οικογενειακού δικαίου καθώς επίσης και σε θέματα κληρονομικού δικαίου. Διαχείριση ακινήτων, δημιουργία εταιριών, μικτές επενδύσεις, εξαγορές και συγχωνεύσεις.

Τα προαναφερόμενα (4) επίθετα Οικονόμου, προσδίδουν ένα οικογενειακό χαρακτήρα στο γραφείο Οικονόμου, δημιουργώντας ένα οικείο περιβάλλον, το οποίο εξετίμησε και συνεχίζει να εκτιμά η πελατεία του γραφείου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Για την τελευταία αυτή εκτίμηση και εμπιστοσύνη της πελατείας μας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και ανανεώνουμε την δέσμευσή μας ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη νομική στήριξη και αρωγή μας, αποτελώντας την νομική ασπίδα για την κάλυψή τους.
Βοηθάμε τους πελάτες μας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά κυρίως τους βοηθάμε να αποφύγουν τα προβλήματα. Για μας όλους στο δικηγορικό γραφείο Οικονόμου, η αμοιβή του γραφείου είναι συνάρτηση και προϋπόθεση επιτυχούς αντιμετώπισης των νομικών προβλημάτων και της απεμπλοκής των πελατών.